Tanja Glušič in Gregor Selak ponovno na stopničkah

Objavljeno: 27. Julij 2017 - 11:38
Komentarji: 0 komentarjev

V Brianconu so na uvodni tekmi svetovnega pokala oprimke ogreli najboljši paraplezalci.

Vidno vlogo sta ponovno odigrala naša reprezentanta v paraplezanju. Tanja Glušič je v kategoriji B3 (omejitev vida) zasedla drugo mesto, Gregor Selak pa je v kategoriji RP3 (z omejenim gibanjem, močjo ali ravnotežjem) zasedel tretje mesto.

Paraplezalce čakajo v letošnji sezoni še tri tekem za svetovni pokal. Po dolgem premoru se bodo najprej zbrali na tekmi v Edinburgu, ki bo potekala od 23. do 24. septembra 2017, dva tedna kasneje se bodo preselili v Sheffield, zadnja tekma pa bo od 2. do 3. decembra v Indiji.

Naslovna fotografija: Jurij Ravnik

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.