V polfinalu evropskega prvenstva še tri Slovenke

Objavljeno: 19. Avgust 2017 - 07:51
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: IFSC

V polfinale evropskega prvenstva in svetovnega pokala v balvanskem plezanju so se uvrstile tudi Janja Garnbret, Katja Kadič in Julija Kruder.

Janja Garnbret je v svoji kvalifikacijski skupini dosegla najboljši rezultat. Odlično je plezala tudi Katja Kadič, ki je v absolutni konkurenci dosegla sedmi rezultat, med evropskimi tekmovalkami pa je trenutno na zelo visokem tretjem mestu. V polfinalu bo plezala tudi Julija Kruder, ki je v absolutni konkurenci dosegla devetnajsti rezultat. S tekmovanjem so že zaključile Urška Repušič, Lana Skušek in Mina Markovič.

Polfinale, kjer bomo poleg zgoraj omenjenih tekmovalk imeli še Anžeta Peharca in Jereneja Krudra in bo že štel za končno razvrstitev evropskega prvenstva, se bo začel ob 10. uri. Finale svetovnega pokala bo ob 18. uri. Tekmovanje si lahko ogledate v živo na spletni strani Mednarodne zveze za športno plezanje - IFSC.

Rezultati kvalifikacije  - EP ŽENSKE>>>

Rezultati kvalifikacije - svetovni pokal ŽENSKE>>>

Rezultati kvalifikacije  - EP MOŠKI>>>

Rezultati kvalifikacije - svetovni pokal MOŠKI>>>

Naslovna fotografija: IFSC

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.