Urška Repušič do zmage na Portugalskem

Objavljeno: 8. Maj 2018 - 11:13
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Slovenia Junior Climbing Team

Soure na Portugalskem je gostil drugo tekmo za evropski mladinski pokal v balvanskem plezanju.

Tekmovanja so se v lastni režiji udeležile štiri članice slovenske mladinske reprezentance. Najbolje od njih se je odrezala Urška Repušič, ki je zmagala v kategoriji mladink. To je njena druga zmaga v tem tekmovanju. Slovenske barve so zastopala še tri dekleta v kategoriji starejših deklic. V finalu desetih najboljših sta nastopili Lucija Tarkuš, ki je zasedla peto mesto in Dominika Kodra, ki je bila sedma.

Slovenske uvrstitve na MEP balvani Soure 2018

Mladinke: 1. Urška Repušič (ŠPO APD Kozjak Maribor)
St. deklice: 5. Lucija Tarkuš (AK Impol Slovenska Bistrica), 7. Dominika Kodra (PK Kamnik), 20. Ema Seliškar (AK Impol Slovenska Bistrica)

Večinski del slovenske mladinske reprezentance se je mudil na tridnevnih pripravah v Innsbrucku, saj se naši mladi tekmovalci pripravljajo na bližajoče evropsko mladinsko prvenstvo v težavnosti in hitrosti, ki bo konec meseca maja v Imstu.

Naslovna fotografija: Slovenska mladinska reprezentanca

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.