PRESTAVLJENO – Srednješolsko državno prvenstvo v športnem plezanju - Razpis

Objavljeno: 20. Januar 2022 - 10:36
Komentarji: 0 komentarjev

Tekma srednješolskega državnega prvenstva v športnem plezanju, ki bi 26. in 27. januarja 2022 potekala v Šentvidu, je prestavljena na drugo polovico aprila.

Organizatorji Zavod za šport RS Planica in vodja tekmovanja Andrej Kokalj so sporočili, da je tekma, ki tradicionalno poteka na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu, prestavljena zaradi trenutnih razmer s covidom-19. Nov termin za tekmo je 20. in 21. april 2022.

Razpis - Srednješolsko državno prvenstvo v športnem plezanju >>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.