Nova zmaga Garnbretove v letošnji sezoni

Objavljeno: 29. Julij 2017 - 21:49
Komentarji: 0 komentarjev

Janja Garnbret je zmagala na tekmi svetovnega pokala v težavnosti v Brianconu in tako nadaljevala zmagoviti niz (po švicarskem Villarsu in Chamonixu) na tekmah svetovnega pokala v težavnostnem plezanju.

V Brianconu je v finalu nastopila še Mina Markovič, ki pa je po napaki sredi stene na koncu pristala na osmem mestu. Pri ženskah je drugo mesto zasedla Belgijka Anak Verhoeven, tretje mesto pa Japonka Jain Kim.

Pri moških je zmagal Francoz Romain Desgranges, drugi je bil Nemec Sebastian Halenke, tretji pa Japonec Masahiro Higuchi.

Rezultati >>>

Domen Škofic je z devetim mestom za las ostal brez vstopnice v finale, Vita Lukan se je uvrstila na 17. mesto, v kvalifikacijah pa so tekmovanje sklenili Mia Krampl in Jernej Kruder, oba sta bila 31., ter Martin Bergant, ki je bil 51.

Vir in fotografija (foto Luka Fonda): pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.