Na Logu zmagala Mia Krampl in Jernej Kruder

Objavljeno: 12. September 2016 - 09:49
Komentarji: 0 komentarjev

Na Logu pri Dragomerju je minuli vikend v organizaciji ŠPD Korenjak  potekala druga balvanska tekma za letošnje državno prvenstvo.

V soboto so na odlično organiziranem prizorišču tekmovali cicibani in cicibanke, mlajši dečki in mlajše deklice ter starejši dečki in deklice, v nedeljo pa smo lahko videli še kadete in kadetinje, mladince in mladinke ter člane in članice. 

Zmage so se v soboto pri cicibanih veselila Ema Kordež in Luka Jerman, pri mlajših deklicah in dečkih Letija Fajfar in Bine Meke in pri starejših deklicah ter dečkih pa Lučka Rakovec in Andrej Polak. V nedeljo pa so se pri kadetinjah in kadetih najbolje odrezala Mia Krampl in Jaka Šprah, pri mladinkah in mladincih Staša Gejo in Anže Peharc in pri članicah in članih Mia Krampl in Jernej Kruder.

Naslednja tekma državnega prvenstva v balvanih bo konec novembra v Kranju, plezalce pred tem oktobra čakajo tekme v težavnosti.

Rezultati >>>

Spodaj si lahko pogledate fotogarfije iz tekme kadetov, mladincev in članov. Ostale kategorije so fotografsko zabeležene tukaj in tukaj.

Foto: Vili Kosednar.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.