Začetni tečaj športnega plezanja - ŠPK Andreja Kokalja

Objavljeno: 11. Marec 2020 - 14:30
Komentarji: 0 komentarjev

Športno-plezalni klub Andreja Kokalja tudi to pomlad vabi na Začetni tečaj športnega plezanja!

Pričetek tečaja je v četrtek, 26. marca​ 2020, ob 18:00 na visoki plezalni steni ŠKG, Ljubljana-Šentvid.

Začetni tečaj je namenjen vsem začetnikom, ki se želite naučiti osnov športnega plezanja. Tekom tečaja boste spoznali tehniko plezanja in varovanja ter usvojili druga pomembna načela za varno plezanje na umetnih stenah in v naravnih plezališčih. 

Tečaj traja približno mesec dni. Čez teden poteka na visoki plezalni steni ŠKG, kjer je trenutno postavljenih okoli 40 smeri različnih težavnosti, ob vikendih pa v naravnih plezališčih. Ob zaključku z opravljenim izpitom pridobite naziv "Pripravnik športnega plezanja". V športno-plezalnem klubu Andreja Kokalja se sicer s poučevanjem osnov športnega plezanja ukvarjajo že vse od leta 1993.

PRIJAVE, ZNESEK TEČAJA:
Na tečaj se lahko prijavite vsi, ki ste starejši od 16 let. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice  ali po e-pošti na plezanje.kokalj@gmail.com. Število mest na tečaju je omejeno (maksimalno število udeležencev je 12, minimalno 5). Cena tečaja znaša 200 EUR (za dijake, študente 180 EUR).  

INFO:
Vse o tečaju (prijave, termini,…) si lahko preberete na spletni strani >>. Za dodatne informacije lahko pišete na plezanje.kokalj@gmail.com.

Vljudno vabljeni!

Športno-plezalni klub Andreja Kokalja
www.plezanje-kokalj.si

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.