Začasno zaprtje plezališča Buncove skale

Objavljeno: 22. Maj 2020 - 11:58
Komentarji: 0 komentarjev

Člani alpinističnega kluba Slovenska Bistrica sporočajo pomembno obvestilo za javnost, da bo ta vikend zaradi nujnih vzdrževalnih del zaprto plezališče Buncove skale.

Načrtovana so nujna vzdrževalna dela, odstranitev nevarnega skalovja in čiščenje okolice plezališča (trava, vejevje, mah,…). Čiščenje bo potekalo jutri v soboto in nedeljo, 23. in 24. maja.

Prosimo vse plezalce, da zaradi nevarnosti dela upoštevajo začasno zaprtje plezališča ter se strogo držijo morebitnih obvestil v plezališču!

V času vzdrževalnih del lahko obiščete le sektor F, kjer so bila dela izvedena že lansko leto.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.