Napovedana zasedenost plezališč za vikend 16. - 17. marec

Objavljeno: 13. Marec 2019 - 19:54
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi za ta vikend je napovedan povečan obisk za nekatera plezališča, ki bodo posledično bolj obremenjena. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za plezanje izberete enega od preostalih sektorjev / plezališč.

Zasedenost plezališč:

  • ČAO sporoča, da bodo imeli v soboto, 16. marca, v plezališču Črni Kal plezalni izlet z tečajniki alpinistične šole. Pričakuje se večje število udeležencev in zasedenost predvsem lažjih smeri oz sektorjev.   
  • AO Železničar sporoča, da bodo imeli v soboto, 16. marca, v plezališču Vipava - v sektorjih Triptih in Tri votline plezalni izlet alpinistične šole, kjer bodo vadili vrvne manevre. Pričakuje se do 30 udeležencev.
  • AO Nova Gorica sporoča, da bodo imeli v soboto, 16. marca, v plezališču Vipava - v sektorju Pikapolonica, vaje v sklopu alpinistične šole. Pričakuje se do 20 plezalcev in bodo obremenjene predvsem lažje smeri.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.