Zlato, srebro in bron na Evropskem univerzitetnem prvenstvu

Objavljeno: 2. Avgust 2017 - 07:37
Komentarji: 0 komentarjev

V Splitu je od 26. do 26. julija potekalo Evropsko univerzitetno prvenstvo v športnem plezanju. Tekmovalci so se merili v težavnosti, balvanih in hitrosti.

Pod britansko zastavo je kot edina Slovenka na Hrvaškem odlično nastopila Tržičanka Ajda Remškar, ki je v balvanih osvojila prvo mesto, v kombinaciji drugo in težavnosti tretjo

Dolgoletna članica ŠPO Tržič, tudi nekdanja mladinska reprezentka Slovenije sicer že tri leti študira na Univerzi v Edinburghu. Tam trenira bolj kot ne samostojno in občasno z nekaj člani britanske reprezentance in je članica univerzitetnega kluba (Edinburgh University Mountaineering Club).

Rezultati >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.