Svoljšak v polfinalu Rabensteina

Objavljeno: 28. Januar 2017 - 20:27
Komentarji: 0 komentarjev

Italijanski Rabenstein ta vikend gosti peto tekmo svetovnega pokala v lednem plezanju. Tekmuje se v hitrostnem in težavnostnem plezanju.

Slovenijo zastopa številčna slovenska posadka: tekmovalke Marija Jeglič, Sara Jaklič in Maja Šuštar, tekmovalca Janez Svoljšak in Nace Grgorinič (vsi tekmujejo le v težavnosti), predsednik žirije Andrej Pečjak in mednarodni sodnik Nejc Šter. 

Za tekmovalci so že kvalifikacije in ženski polfinale, ki pa je milil brez slovenskega zastopstva. Marija, Maja in Sara so s plezanjem zaključile v kvalifikacijah, bile so 19. (Marija in Maja) oziroma 33. (Sara).

Bo pa v jutrišnjem moškem polfinalu (ob 8.15. uri) nastopal Janez, ki je bil v svoji skupini 4. 

Rezultati >>>>

Fotografije: Bine Žalohar.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.