Svetovni pokal v lednem plezanju Durango 2017 - VIDEO

Objavljeno: 20. December 2016 - 18:15
Komentarji: 0 komentarjev

Durango v ameriškem Koloradu je 16. in 17. decembra 2016 gostil uvodno tekmo za svetovni pokal v lednem plezanju 2017.

Slovenske barve sta zastopala Janez Svoljšak, ki se je uvrstil na 8. mesto, in Sara Jaklič, ki je na svoji prvi tekmi za svetovni pokal osvojila 16. mesto.

Celotno dogajanje prve tekme si lahko pogledate spodaj:

 

Janezov finalni nastop si lahko ogledate v spodnjem posnetku od 4:03:20 dalje.

Tekmovalce naslednje preizkušnje svetovnega pokala čakajo 7. in 8. januarja na Kitajskem (Peking), od 13. do 15. januarja v Južni Koreji (Cheongsong), 20. in 21. januarja v Švici (Saas Fee) in od 27. do 29. januarja v Italiji (Rabenstein). Za konec sezone se bodo pomerili tudi na svetovnem prvenstvu v lednem plezanju, ki bo od 3. do 5. februarja v Franciji (Champagny-en-Vanoise). 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.