Spletni prenosi tekem pod okriljem IFSC spet brezplačni!

Objavljeno: 13. April 2017 - 14:59
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Slovenia climbing Team

Plezalci so stopili skupaj in odgovorne prisilili v odločitev, ki je po mnenju večine edina prava za športno plezanje.

Tekmovalci svetovnega pokala v športnem plezanju so s protestom na prvi tekmi v Meiringenu, ki so ga podprli praktično vsi ljubitelji športnega plezanja, dosegli, da bomo prenose tekem svetovnega pokala v športnem plezanju in druga velika tekmovanja pod okriljem Mednarodne zveze za športno plezanje, tudi v prihodnje spremljali brezplačno.

V uradnem sporočilu se je Mednarodna zveza za športno plezanje opravičila in priznala, da je storila napako. Zagotovili so še, da bodo v prihodnje vse morebitne spremembe na tem področju sprejeli z odobritvijo vseh ključnih deležnikov.

Vir: IFSC

Naslovna fotografija: Slovenia climbing

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.