Konec tedna v Stuttgartu veliki finale balvanske plezalne sezone

Objavljeno: 11. September 2017 - 21:26
Komentarji: 0 komentarjev

Ta vikend se bo v nemškem Sttugartu odvijala tradicionalna zaključna tekma plezalne sezone Adidas Rockstars. Prestižne balvanske tekme, ki sicer ne šteje za skupni seštevek svetovnega pokala, se bo tudi v tem letu udeležila slovenska ekipa v močni in številni zasedbi.

Od 15. – 16. septembra boste lahko spremljali vrhunsko balvansko tekmo plezalskih zvezd, na kateri nikoli ne primanjkuje spektakularnih gibov in dinamičnih skokov. V Porsche Areni v Sttutgartu bo med 80 povabljenimi plezalci iz 25 držav nastopilo kar 9 slovenskih tekmovalcev: Janja Garnbret, Julija Kruder, Katja Kadič, Mina Markovič, Tjaša Slemenšek, Jernej Kruder, Anže Peharc, Gregor Vezonik in Domen Škofic.

Obeta se pravi športnoplezalno-glasbeni spektakel, kjer finalne plezalne nastope spremlja večtisočglava glasna publika.

Lansko leto na tekmi Adidas Rockstar je z zmago zaznamovala Janja Garnbret. Pustimo se presenetiti ali bo Janji uspelo obraniti zmago ali pa bo skalp predala… če že, potem naj to kateri izmed ostalih naših tekmovalk, ki so v letošnji sezoni že pokazale, da so lahko neposredna grožnja za najvišja mesta.

Spored tekmovanja:

- Petek, 15.9. – kvalifikacije (9:30 – 13:15)
- Sobota, 16.9. -  polfinale (11:00 – 13:30) in finale (20:15)

Tudi letos boste lahko na našem portalu Friko.si spremljali tekmovanje v živo.

Več o tekmovanju si lahko ogledate na uradni spletni strani Adidas Rock Stars >>

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.