Jutri se začenja tekma Triglav The Rock Ljubljana

Objavljeno: 18. Maj 2017 - 21:50
Komentarji: 0 komentarjev

V soboto, 20. maja 2017, bo na Kongresnem trgu v Ljubljani potekalo mednarodno tekmovanje serije masters v športnem plezanju v disciplini balvani - Triglav The Rock Ljubljana.

Tekmovanje bo potekalo dva dni. Kvalifikacije bodo jutri v Kopru, kjer si bo med več kot 100 prijavljenimi tekmovalci deseterica v ženski in prav toliko plezalcev v moški kategoriji skušala zagotoviti vstopnico na polfinale in finale na Kongresnem trgu v Ljubljani. Polfinale se bo začel v soboto ob 13. uri, finale pa bo v soju žarometov ob 20. uri z neposrednim prenosom na TV SLO 2 in MMC-ju. 

PROGRAM
Kvalifikacije
Petek, 19. 5. 2017 od 15.00 do 19.00
Plezalni center Koper
Polfinale
Sobota, 20. 5. 2017 od 13.00 do 15.30
Kongresni trg Ljubljana
Finale
Sobota, 20. 5. 2017 od 20.00 do 22.00
Kongresni trg Ljubljana
Prenos finala bo v živo na RTV Slovenija!

V primeru zelo slabe vremenske napovedi bodo polfinale in finale izpeljali v nedeljo.

Vir: pzs.si in therockljubljana.com.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.