Državno prvenstvo - Škofja Loka 2017

Objavljeno: 25. Oktober 2017 - 13:18
Komentarji: 0 komentarjev

V športni dvorani Poden v Škofji Loki bo v soboto in nedeljo, 4. in 5. novembra 2017, potekala tretja tekma za državno prvenstvo v težavnostnem plezanju.

Člani škofjeloškega plezalnega kluba bodo poskrbeli za ogrevanje pred finalno tekmo svetovnega pokala v Kranju. Na tretji domači tekmi v težavnosti letos bodo nastopili vsi najboljši slovenski plezalci in plezalke. Tako bomo na delu lahko spremljali tudi Janjo GarnbretMino MarkovičDomna Škofica in druge člane slovenske reprezentance v športnem plezanju. Osrednji dogodek tekmovanja bo finale članic in članov v soboto ob 20. uri.

Urnik tekmovanja

Sobota, 4. november 2017
10:00 - Starejše deklice/dečki in kadetinje/kadeti
14:30 - Kvalifikacije članice/člani
20:00 - FINALE ČLANICE/ČLANI

Nedelja, 5.november 2017
11:00 - Cicibanke/cicibani in mlajše deklice/dečki

Vstopnine za ogled tekmovanja NI!

Vir. Plezalni klub Škofja Loka

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.