Domen Škofic in Luka Potočar v polfinalu svetovnega prvenstva v Innsbrucku

Objavljeno: 7. September 2018 - 19:37
Komentarji: 0 komentarjev

Danes so se na svetovnem prvenstvu v Innsbrucku končale kvalifikacije v težavnosti za moške. V polfinale se je od petih slovenskih tekmovalcev uspelo uvrstiti le Domnu Škoficu in Luki Potočarju.

Drugi dan svetovnega prvenstva se je v kvalifikacijah za moške končalo z odlično predstavo Domna Škofica, ki je skupaj z Adamom Ondro pokazal največ in si delita prvo mesto. V polfinale se je poleg Domna uspelo uvrstiti še mlademu plezalcu Luki Potočarju, ki je kvalifikacije končal na zelo dobrem sedmem mestu skupaj z Nemcem Alexandrom Megosom in Avstrijcem Maxom Rudigierjem. Polfinale v težavnosti se bo za moške nadaljevalo v nedeljo.

Brez polfinala ostali Bergant, Kruder in Preskar

Martin Bergant je tekmovanje končal na nehvaležnem 27. mestu, tik za mestom, ki še vodi v polfinale. Jernej Kruder je bil na 35. mestu, od katerega lahko pričakujemo veliko več v njegovi disciplini balvanih. Na 49. mestu pa je slovenske nastope zaključil Milan Preskar.

REZULTATI - kvalifikacije MOŠKI >>

Spored za prihodnje dni

Sobota, 8. september

  • 13.00 polfinale TEŽAVNOST ženske (V ŽIVO)
  • 19.00 finale TEŽAVNOST ženske (V ŽIVO)

Nedelja, 9. september

  • 13.00 polfinale TEŽAVNOST moški (V ŽIVO)
  • 19.00 finale TEŽAVNOST moški (V ŽIVO)
Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.