Zasedenost plezališča Preddvor

Objavljeno: 10. Julij 2016 - 16:27
Komentarji: 0 komentarjev

Vse uporabnike plezališča Preddvor obveščamo o povečani obiskanosti v ponedeljek, 11.7., in v ponedeljek, 18.7., v dopoldanskih in zgodnjih popoldanskih urah (co cca. 16 ure).

Tja se namreč odpravljajo otroci v sklopu plezalno-planinskega tabora člani v organizaciji Bricalp in se že vnaprej zahvaljujejo za razumevanje.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.