V plezališču Logarska dolina preopremljene smeri

Objavljeno: 17. September 2019 - 20:13
Komentarji: 1 komentar

Izpitni vikend za opremljevalce športno plezalnih smeri​ je potekal v plezališču Logarska dolina.

Letošnji pripravniki so v okviru izpita za opremljevalce športno plezalnih smeri pod taktirko inštruktorjev Albina Simoniča, Vilija Gučka in Rajka Zajca v organizaciji KŠP PZS v Logarski dolini skupaj preopremili 24 tamkajšnjih smeri.

Plezališče je sedaj preopremljeno z limanimi svedri, očiščeno majavih skal, spihano, poščetkano - urejeno. Po zaslugi tečajnikov in njihovih "nadzornikov" imamo tako še eno odlično opremljeno in očiščeno plezališče v Sloveniji, ki je zaradi "alpske" lege odlična izbira za toplejše mesece.

Fotografije: Rajko Zajc.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

1 komentar

Slika za %user
maria leydi 5. November 2019 - 10:56 · Prijavi se za objavo komentarjev.
POSOJILO MED ZASEBNIMI INDIVIDUALI V 72 URAH Pozdravljeni gospod / gospa Potrebovali ste denarno posojilo med posamezniki za soočiti se s finančnimi težavami, da bi lahko prestopil iz mrtve točke finančna kriza, ki izzove banke, resne ponudbe za posojila, poštena certifikat in hitro od 2000 do 80 000 EUR za obdobje od odplačilo od 2 do 25 let se naša stopnja razlikuje za 2%. Če želite izvedeti več o naših ponudbah, mi pišite za svoja osebna posojila Moj e-poštni naslov: leydimaria37@gmail.com  

Pred komentiranjem se morate prijaviti