Prvi Britanec s 9b!

Objavljeno: 6. Junij 2017 - 22:12
Komentarji: 0 komentarjev

Iz Otoka je prišla novica, da je Steve McClure preplezal smer Rainman (9b).

V najbolj znanem britanskem plezališču Malham Cove je preplezal dolgoletni projekt, ki bo, ko bo ocena potrjena, najtežja smer Velike Britanije, McClure pa prvi Britanec s preplezano 9b.

46-letni britanski plezalec, prava legenda športnega plezanja na Otoku, je linijo, ki je povezava večih obstoječih smeri (Raindogs, Rainshadow, Bat Route) začel študirati že leta 2010.

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.