Pecka Rock Climbing Festival 2017

Objavljeno: 8. Maj 2017 - 11:09
Komentarji: 0 komentarjev

Za vikend 19.05. - 21.05. v Bosno in Hercegovino na plezanje!

Plezalni klub Extreme iz Banja Luke (BIH) v plezališču Pecka že nekaj let zapovrstjo organizira plezalni festival, na letošnjega, ki sem bo odvijal od 19. do 21. maja, pa ponovno vabijo tudi plezalce iz Slovenije.

Druženje, tekmovanje, vrtanje novih smeri, lokalne kulinarične specialitete, rakija ipd. so vsekakor dobri atributi za udeležbo.

Program festivala Pecka Rock Climbing Festival 2017, informacije o plezališču in smereh ter zemljevid poti lahko najdete tukaj >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.