Kruder na trad čez Umazano igro (8b+) - VIDEO

Objavljeno: 24. Avgust 2017 - 08:28
Komentarji: 0 komentarjev

Jernej Kruder je v plezališču Kotečnik v začetku julija preplezal smer Umazana igra (8b+) brez uporabe svedrovcev - na trad.

Za uspeh v tej 25 metrski smeri, eni največjih klasik najboljšega štajerskega plezališča, je Kruder porabil tri dni študija - predvsem za lociranje namestitve varovanje.

Kruder je s tem vzponom še enkrat več pokazal, da postaja izjemno uspešen vsestranski plezalec z preplezanim balvanom 8C, preplezano 9b DWS smerjo, 9a smerjo, 8b+ večraztežajno in sedaj še 8b+ trad smerjo.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.