Klemen Bečan do 9a+ v Oliani!

Objavljeno: 2. Marec 2016 - 07:52
Komentarji: 0 komentarjev

Klemen Bečan opravil prvi vzpon v smeri Joe's Mama, 9a+.

Iz španske Oliane prihajajo odlične novice, saj je Klemnu uspelo preplezati projekt, ki ga je opremil Joe Kinder. V smeri Joe's Mama (9a+) je s presledki poskušal že od decembra. Kakšen dan je v njej opravil tudi po pet poskusov.

Tako je Klemen Bečan postal drugi slovenski plezalec, za Domnom Škoficem oziroma tretji, če štejemo še Krudrov vzpon v prečki Massacrate, s preplezano smerjo ocene 9a+.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.