Joe Kinder v Bone Tomahawk, 9a/a+ - video

Objavljeno: 10. Maj 2017 - 09:55
Komentarji: 0 komentarjev

Oktobra lani je Joe Kinder preplezal svojo najtežjo smer Bone Tomahawk (9a/a+).

Smer v jami Fynn blizu mesta St. George v ameriški zvezni državi Utah je Joe Kinder opremil leta 2010. Za uspešno realizacijo projekta je v obdobju šestih let v smeri prebil 35 dni. Kinder je potrdil, da gre za njegov najtežji vzpon, smer pa je ocenil z 9a/a+. Celotno zgodbo o vzponu si lahko pogledate v spodnjem filmu.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.