Družina Jensterle od od Trsta do Splita

Objavljeno: 5. Maj 2017 - 10:46
Komentarji: 0 komentarjev

Franci in Matic Jensterle ter Sabina Sovinc so v prvih mesecih letošnjega leta obiskali različna plezališča in sektorje od Trsta do Splita.

Tam so opravili Opravili lepo število vzponov,ki jih bomo našteli v nadaljevanju. V okolici Splita so plezali za zimske počitnice in prvomajske praznike, ostala bližnja plezališča pa so obiskovali bodisi za vikende ali popoldneve po službi.

Vzponi:

Napoleonica (sektor Mano di Fatima):  Sacro e profano 8b (Franci), Il padrone assoluto 8a (Franci), La guerra dei nervi 7c+ (Sabina, Franci),

Medveja: Ledena doba 8a, Venga vacchio 8a, Total extrem 8a (vse Franci),

Brseč: Schussler 7c+ (Franci),

Mimice: Gas gas 8a (Franci),

Markezine grede: Hipnoza 8a+, Markezinwood 7c+ (Franci).

Matic je plezal smeri z varovanjem od zgoraj do težavnosti 6b.

 

Naslovna fotografija: Franci v smeri Hipnoza.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.