Do tretje osmice v tem poletju

Objavljeno: 1. September 2017 - 20:15
Komentarji: 0 komentarjev

Še pred začetkom letošnjih poletnih počitnic je bila 7c najtežja preplezana smer Petre Glušič. Konec avgusta pa se lahko pohvali  kar s tremi smermi težav 8a in več.

V začetku poletnih počitnic je v Frankenjuri preplezala (v enem dnevu) najprej 7c+ (Tanz der Arroganz) in nato kar 8a+ (Desperado). Avgusta je večkrat obiskala plezaliče Retovje in tam najprej premagala Brdavsa (8a/a+), na zadnji dan počitnic pa še Pokraculjo (8a).

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.