Chris Sharma ponovil Joe Mama, 9a+

Objavljeno: 19. Oktober 2016 - 20:25
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Chris Sharma Instagram

Prva ponovitev zahtevne smeri v Oliani.

Chris Sharma je pred enim tednom opravil drugi vzpon v smeri Joe Mama (9a+). Vsem je znano, da ima Američan za seboj že veliko težjih vzponov, vendar je smer pomembna zato, ker je tesno povezana s slovenskim plezanjem, saj je prvi vzpon v njej marca letos opravil Klemen Bečan. Sharma ni imel nobenih pripomb na oceno in s tem potrdil težavnost vzpona,ki ga je na začetku nekoliko podcenjeval, na koncu pa je moral za dosežen vrh iztisniti iz sebe vse moči in znanje. Dodajmo še, da sta ga med vzponom spodbujala Klemen in Anja Bečan ter Felipe Camargo.

Vir in fotografija: Chris Sharma Instagram
 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.