European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.)

Datum in čas dogodka: 
22. November 2017 - 20:00

E.O.F.T. (European Outdoor Film Tour) predstavlja najbolj navdihujoče avanturistične filme in filme o športih na prostem letošnjega leta. Popeljali vas bodo na dih jemajoče kraje in vam predstavili ljudi z avanturističnim duhom. 

Evpropska turneja se je pričela že 6. oktobra. V drugi polovici novembra pa si boste lahko ogledali vseh 7 filmov, skupne dolžine 120 minut, tudi v Sloveniji. Od 22. do 24. novembra ob 20. uri v kinu Komuna v Ljubljani in 25. novembra ob 20. uri v kinu Maribox v Mariboru.

Letos bo E.O.F.T. tudi v Mariboru.

EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR, evropski festival filma o športih na prostem, že od ustanovitve leta 2001 prikazuje skrbno izbrane športne, pustolovske in potovalne dokumentarne filme iz celega sveta. Gledalcem nudi neomejen dostop do zgodb o resničnih ljudeh, ki sledijo svojim pustolovskim sanjam. Ustanovitelji in ustvarjalci festivala si iz leta v leto prizadevajo odkriti najboljše filme in nih zbrati v ekskluziven program. Sklop izbranih sedmih filmov si lahko v tej obliki ogledate le na dogodkih E.O.F.T..

Vstopnice za ogled filmov lahko kupite na spletni strani E.O.F.T. >>

Oglejte si napovednik dogodka in filmov: