Adidas TERREX Mountain Project

Datum in čas dogodka: 
2. Julij 2017 - 8:00

Začetek julija se bo v Dolomitih odvil eden največjih gorskih izzivov, ki bo združil pohodnike, plezalce, alpiniste in adrenalinske športnike iz Zahodne Evrope. V okviru adidasovega projekta TERREX Mountain Project bo namreč 15 ekip na unikaten način osvajalo cilj v osrčju dolomitske gorske verige Rosengarten. Načrtovanje in uresničitev gorske dogodivščine sponzorira adidas, pri tem pa je eno mesto zagotovljeno za slovensko ekipo. Pohitite, prijave so že odprte!

Pravila igre so povsem preprosta: 15 ekip z različnimi izhodiščnimi točkami in enim skupnim ciljem, do katerega vodi tisoč možnosti. Udeleženci adidasovega projekta TERREX Mountain boste imeli s pomočjo gorskega vodnika, ki bo hkrati član ekipe in trener, priložnost ustvariti unikatno štiridnevno turo do končne točke, ki jo predstavlja koča Rifugio Re Alberto v srcu gorske verige Rosengarten v Dolomitih. Se sliši razburljivo? Bodite drzni in kreirajte svojo pustolovščino - za podvig potrebujete le dovolj poguma, skupinski duh, štiri proste dni in opremo za dogodivščine na prostem, čaka pa vas nora ekipa, lastno štartno izhodišče, skupen cilj in nepozabno gorsko doživetje!

Osrednja ideja za adrenalinski projekt izhaja iz vse bolj prisotne želje po edinstvenih športnih podvigih, ki nas ženejo dlje. TERREX Mountain Project, zasnovan in prvič izveden v letu 2015, je nastal pod okriljem adidas TERREX, in sicer v sodelovanju z gorskimi vodniki Guidom Unterwurzacherjem, Tonijem Moßhammerjem, Matthiasom Wurzerjem in Vittoriom Messinijeem. Hkrati pa bo dogodek prav poseben izziv tudi za adidas! Na osvajanju Dolomitov bo namreč na preizkušnjo postavil najpomembnejša kosa kolekcije pomlad/poletje 2017 - trail tekaške čevlje TERREX Agravic Speed in izjemno vsestranski jopič TERREX Agravic Alpha. Izredno lahka in večfunkcionalna artikla sta bila ustvarjena z namenom, da gorskim športnikom omogočita kar najboljše osebne rezultate.

Dodatne informacije in prijave (med 10. aprilom in 7. majem): www.terrexmountainproject.si  

Dogodivščina se bo odvila od 2. do 6. julija v italijanskih Dolomitih. 

Advertisement