Zasedenost plezališča Vransko

Objavljeno: 6. April 2018 - 14:48
Komentarji: 0 komentarjev

Vse uporabnike plezališča Vransko obveščamo o povečani obiskanosti v nedeljo, 08. aprila 2018, v dopoldanskih in zgodnjih popoldanskih urah.

V plezališču Vransko bodo imeli člani Balvanskega plezalnega centra Klajmber tečaj športnega plezanja. Zaradi večjega števila plezalnih navez se vam vnaprej zahvaljujejo za razumevanje.

Več o plezališču Vransko najdete tukaj >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.