Začetni alpinistični tečaj na Kamniškem sedlu

Objavljeno: 6. Junij 2017 - 22:49
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije razpisuje začetni alpinistični tečaj v kopni skali, ki bo potekal na Kamniškem sedlu od srede, 5. julija, do nedelje, 9. julija 2017.

Tečaj bo potekal od srede, 5. julija, s pričetkom ob 18. uri do nedelje, 9. julija 2017, na Kamniškem sedlu. Tečaja se lahko udeležijo tečajniki in pripravniki alpinističnih odsekov. Število udeležencev je omejeno na 20 tečajnikov.

Kotizacija:

    starost 18 do 25 let: 200 €
    starost 26 do 30 let: 260 €

Cena tečaja vključuje oskrbo na koči (bivanje in hrana) in prevoz opreme s tovorno žičnico. Vsak tečajnik samo en nahrbtnik!

Vsi kandidati morajo poslati prijavo na priloženem obrazcu (glej prilogo spodaj), izključno preko elektronske pošte na elektronski naslov: alpinizem@pzs.si (Zadeva: Tečaj Kamniško sedlo 2017). Vsi prijavljeni kandidati bodo po pošti prejeli račun za plačilo kotizacije.

Rok prijav je sreda, 21. junij 2017

Opozarjamo, da kasnejših prijav v nobenem primeru ne bomo upoštevali. 

Vse morebitne dodatne informacije na e-naslov alen.marinovic@gmail.com

Razpis velja tudi za alpinistične inštruktorje.

Informacije in prijava >>>

Naslovna fotografija: na letačuju leta 2011 (vir ŠAO).

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.