Za vikend napovedana povečana obiskanost nekaterih plezališč

Objavljeno: 12. Oktober 2017 - 23:38
Komentarji: 0 komentarjev

Lepo in toplo vreme za vikend vabi vse več plezalcev, športnih in alpinističnih šol iz plezalnih dvoran v naravna plezališča. Ker pa vam želimo povečati užitek plezanja v naravi, vas obveščamo o napovedanih večjih obiskih oziroma zasedenostih plezališč, ki jih napovedujejo športno-plezalne in alpinistične šole. 

Za ta vikend sta napovedani dve lokaciji plezališč, ki bosta obremenjeni. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za plezanje izberete enega od preostalih sektorjev.

Zasedenost plezališč:​

  • Plezalni klub Stena sporoča, da bodo imeli v nedeljo 15. oktobra, v plezališču Vipavska bela (sektor pod travnikom) tečaj plezanja.
  • Črnuški alpinistični odsek - ČAO sporoča, da bodo imeli v soboto 14. oktobra, v plezališču Urbasova skala vaje v okviru alpinistične šole. Napovedana je prisotnost okoli 20 ljudi.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali Facebook sporočilo.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.