Razpis dveh mednarodnih mladinskih lednoplezalnih taborov

Objavljeno: 13. December 2016 - 11:31
Komentarji: 0 komentarjev

Mladinska komisija Mednarodnega združenja planinskih organizacij (Youth Commission of International Climbing and Mountaineering Federation) razpisuje dva mednarodna mladinska lednoplezalna tabora.

 

Mednarodni mladinski lednoplezalni tabor Guillestre, Francija 2017

Ledno plezalni tabor bo potekal med 5. in 11. februarjem 2017 v Franciji (Guillestre), pod okriljem Youth Commission UIAA. Namenjen je mladim, med 16. in 26. letom, ki izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • plezanje v vodstvu smeri z oceno 5b ali več,
  • znanje varovanja soplezalcev,
  • udeleženci mlajši od 18 let morajo imeti spremstvo odraslega soplezalca.                                           

Razpis je na voljo na spletni strani organizacije UIAA, kjer je na voljo tudi prijavni obrazec in podrobne informacije o poteku tabora.

Prijave na mednarodni lednoplezalni tabor morajo biti poslane izključno preko Mladinske komisije PZS. Prijave pošljite na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si in sicer najkasneje do 5. januarja 2017. 

 

Mednarodni mladinski lednoplezalni tabor Dolomiti 2017

Lednoplezalni plezalni tabor bo potekal v okolici prelaza Falzarego med 9. in 13. februarjem 2017, v okviru pod okriljem Youth Commission UIAA. Namenjen je mladim, med 15. in 19. letom.

Razpis je na voljo na spletni strani organizacije UIAA, kjer je na voljo tudi prijavni obrazec in podrobne informacije o poteku tabora.

Prijave na mednarodni lednoplezalni tabor morajo biti poslane izključno preko Mladinske komisije PZS. Prijave pošljite na elektronski naslov mladinska.komisija@pzs.si in sicer najkasneje do 5. januarjaa 2017.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.