Napovedana zasedenost plezališč - 10. in 11. junij

Objavljeno: 7. Junij 2017 - 06:54
Komentarji: 0 komentarjev

Lepo in toplo vreme vabi vse več plezalcev, športnih in alpinističnih šol iz plezalnih dvoran v naravna plezališča. Ker pa vam želimo povečati užitek plezanja v naravi, vas obveščamo o napovedanih večjih obiskih oziroma zasedenostih plezališč, ki jih napovedujejo športno-plezalne in alpinistične šole. 

Za ta vikend je že napovedana ena lokacija plezališča, ki bo obremenjena. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za plezanje izberete enega od preostalih sektorjev / plezališč.

Zasedenost plezališč:

  • ŠPO Radovljica sporoča, da bo petka 9.6. do nedelje 11.6., potekal plezalni tabor v okoliških plezaliških Bohinja; Bellevue, Peč in Bitnje.
  • Plezalni center Ljubljana sporoča, da bo 10. in 11.6., potekal zaključni plezalni vikend plezalne šole, pravtako v okoliških plezališčih Bohinja; BellevuePeč in Bitnje.
  • Plezalna sekcija Beta sporoča, da bo v soboto, 10.6. (od 9:00 dalje), potekal v plezališču Vransko plezalni izlet za otroke s starši.
  • Plezalni klub Kamnik sporoča, da bo v nedeljo, 11.6. (od 9:00 do 20:00), potekal v plezališču Vransko zaključni plezalni izlet. Pričakuje se cca. 50 otrok s starši, razporejenih preko celega dne.
  • Plezalna sekcija Ascendo sporoča, da bo v nedeljo, 11.6. potekala plezalna šola v plezališču Bohinjska Bela (sektor Iglica). Plezalo bo cca. 50 otrok.
  • ŠPO Komenda sporoča, da bo od petka 9.6. do nedelje 11.6., potekal plezalni tabor za otroke v Bohinjski Bistrici in bodo plezali predvsem v plezališču Bohinjska Bela in okoliških plezališčih.
  • AO Kranj sporoča, da bodo imeli v soboto 10.6. od 12:00 naprej, izpite športnoplezalne šole v plezališču Bohinjska Bela. Zasedene bodo predvsem lažje smeri.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.