Letos European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.) v Ljubljani in Mariboru

Objavljeno: 20. Oktober 2017 - 16:07
Komentarji: 0 komentarjev

E.O.F.T. (European Outdoor Film Tour) predstavlja najbolj navdihujoče avanturistične filme in filme o športih na prostem letošnjega leta. Popeljali vas bodo na dih jemajoče kraje in vam predstavili ljudi z avanturističnim duhom. 

Evpropska turneja se je pričela že 6. oktobra. V drugi polovici novembra pa si boste lahko ogledali vseh 7 filmov, skupne dolžine 120 minut, tudi v Sloveniji. Od 22. do 24. novembra ob 20. uri v kinu Komuna v Ljubljani in 25. novembra ob 20. uri v kinu Maribox v Mariboru.

Letos bo E.O.F.T. tudi v Mariboru.

EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR, evropski festival filma o športih na prostem, že od ustanovitve leta 2001 prikazuje skrbno izbrane športne, pustolovske in potovalne dokumentarne filme iz celega sveta. Gledalcem nudi neomejen dostop do zgodb o resničnih ljudeh, ki sledijo svojim pustolovskim sanjam. Ustanovitelji in ustvarjalci festivala si iz leta v leto prizadevajo odkriti najboljše filme in nih zbrati v ekskluziven program. Sklop izbranih sedmih filmov si lahko v tej obliki ogledate le na dogodkih E.O.F.T..

Vstopnice za ogled filmov lahko kupite na spletni strani E.O.F.T. >>

Oglejte si napovednik dogodka in filmov:

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.