Prvenstvena smer v zahodni steni Pelca nad Klonicami

Objavljeno: 17. Avgust 2017 - 09:47
Komentarji: 0 komentarjev

Rado Lapanja in Jože Makuc (oba AO Cerkno) sta v nedeljo, 13. avgusta, preplezala novo smer v zahodni steni Pelca nad Klonicami.

Poimenovala sta jo Svarunova smer in ocenila IV+/ III - IV. Dolga je 200 metrov in poteka v skrajnem desnem delu stene, nekoliko desno od Ta kratke smeri. Skala je odlična, le v zadnjih dveh raztežajih ima plezalec opravka s travami, ki pa ne motijo.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.