Povabilo na natečaj kratkega filma in fotografije - festival Zunaj

Objavljeno: 16. September 2019 - 09:20
Komentarji: 1 komentar

AO in PD Ajdovščina organizirata od 21. do 23 novembra  festival ZUNAJ  - festival filma, fotografije, knjige in zunanjih aktivnosti. 

Program festivala je dosegljiv na: http://www.ao-ajdovscina.si/festival-zunaj/
V sklopu festivala potekata tudi natečaj kratkega filma in fotografije, kjer lahko vsi navdušenci narave, gora, kolesarjenja, letenja, plezanja, planinstva… prijavite svoje kratke filme in fotografije. Izbrani filmi bodo predvajani na velikem platnu v Ajdovščini. Izbrane fotografije pa tudi javno objavljane na panojih za grajskim obzidjem v Ajdovščini. Prvi rok za prijavo je 15. oktober 2019. Več o obeh natečajih na teh povezavah:
- Natečaj fotografije
- Natečaj filma

Dodatne informacije na: festival@ao-ajdovscina.si ali T: 051 346 076

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

1 komentar

Slika za %user
maria leydi 5. November 2019 - 10:53 · Prijavi se za objavo komentarjev.
POSOJILO MED ZASEBNIMI INDIVIDUALI V 72 URAH Pozdravljeni gospod / gospa Potrebovali ste denarno posojilo med posamezniki za soočiti se s finančnimi težavami, da bi lahko prestopil iz mrtve točke finančna kriza, ki izzove banke, resne ponudbe za posojila, poštena certifikat in hitro od 2000 do 80 000 EUR za obdobje od odplačilo od 2 do 25 let se naša stopnja razlikuje za 2%. Če želite izvedeti več o naših ponudbah, mi pišite za svoja osebna posojila Moj e-poštni naslov: leydimaria37@gmail.com  

Pred komentiranjem se morate prijaviti