Plažna reportaža Nejca Pozveka: Vršac

Objavljeno: 18. Oktober 2016 - 10:00
Komentarji: 0 komentarjev

Pred mesecem dni smo že objavili poročilo plezalni tur, ki jih je s soplezalci to poletje opravil Nejc Pozvek (PAK). 

Če se je v takratnem pregledu Nejc vzponov v Vršacu le dotaknil in je jedro poročila temeljilo na plezanju v Dolomitih, sta v tokratnem obširnem besedilu lepo opisana vzpona v steni nad Zadnjico. Tam je skupaj z Andrejem Grmovškom v dveh dneh (9. in 10. 7.) preplezal Onkraj resničnosti (VIII-/VI-VII, 1100 m, verjetno 3. PP) in Steber (VIII+/VI-VII, 350 m, verjetno 2. PP).

Poročilo plezanja v Vršacu najdete tukaj >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.