Ledni tabor Cogne

Objavljeno: 18. Februar 2018 - 15:45
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi v začetku letošnjega februarja so se plezalci AO Tržič že (skoraj) tradicionalno odpravili na plezalni tabor v Val de Cogne.

Izhodišče je bilo v mesto Cogne, obdano s štirimi dolinami, katera so odlična izhodišča za ledno plezanje. V okolici je napreč več kot 140 slapov.

Osem članov odprave - Miha Hauptman, Janez Ambrož, Jernej Kuhar, Metod Gradišar, Beno Vidmar, Matic Mohorč, Marjan Vešligaj in Slavc Rožič -  se je dobro naplezalo. V pomanjkanju mraza in ledu pri nas se je odločitev za obisk sosednje Itlije izkazal za zadetek v polno oziroma za pravo ledno-plezalno doživetje. 

Njihove vzpone najdete tukaj.

Vir in fotografije: AO Tržič.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.