Andrej Štremfelj - prejemnik priznanja za življenjsko delo v alpinizmu 2017

Objavljeno: 18. Januar 2017 - 16:37
Komentarji: 0 komentarjev

Drugega februarja 2017 bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani slovesna podelitev priznanj za vrhunske dosežke v alpinizmu.

Letošnji prejemnik priznanja za življenjsko delo na področju alpinizma je Andrej Štremfelj (AO PD Kranj). Njegov odnos do alpinizma, tudi življenja, vzdržuje svežino in zrelost hkrati, kar uspe le posebnim ljudem. V obsežno razlago ga je ujel Marko Prezelj, zapis lahko preberete tukaj >>>

Tudi ekipa Friko se pridružuje čestitkam Andreju za prehojeno življensko in preplezano alpinistično pot.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.