Alpinistični tabor v Črni gori

Objavljeno: 23. Junij 2017 - 09:53
Komentarji: 0 komentarjev

Črnogorski plezalni kolegi vabijo na tradicionalni alpinistični tabor, ki se bo letos odvijal v dolini Grabovice (dolina na drugi strani Boljskih gred) na Durmitorju.

Tabor bo potekal od 13. do 16. julija 07.2017.

Okolica ponuja zelo dobre možnosti zadovoljitve vseh vrst plezalnih užitkov. V neposredni bližini kampa se nahajajo stene do 250 metrov višine, blizu je stena Lojalnika z navrtanimi lažjimi smermi, za vogalom pa stebe Boljskih gred, ki ponujajo prave alpske občutke v svojih tudi do 700 metrov visokih stenah.

Več o možnostih plezanja lahko preberete tukaj.

Več informacij o taboru >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.